ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

ANDREIA Fake It Mascara 10ml

ANDREIA Fake It Mascara 10ml
ANDREIA Fake It Mascara 10ml

Αν σας αρέσει το δραματικό βλέμμα, τότε η Andreia Fake It Mascara είναι αυτό που ψάχνετε! Το βουρτσάκι τριών όψεων που διαθέτει η συγκεκριμένη μάσκαρα έχει μια οδοντωτή πλευρά για να χτενίζει τις βλεφαρίδες, μια λεία πλευρά που χρησιμεύει ως εναπόθεση προϊόντος για να δώσει περισσότερο χρωματισμό στις βλεφαρίδες και ένα τέλειο σημείο για να δουλέψει τις πλευρές του ματιού και τις κάτω βλεφαρίδες. Η Andreia Fake It Mascara είναι εύκολη στη χρήση, χωρίς να συγκέντρωνει προϊόν. Τέλος, η Andreia Fake It Mascara είναι μια μάσκαρα ματιών για περισσότερο όγκο, μήκος και πυκνότητα που θα κάνει το βλέμμα σας να μένει αξέχαστο.

Η Andreia Fake It Mascara είναι δερματολογικά ελεγμένη και Vegan.

Εφαρμογή της Andreia Fake It Mascara

Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων σας και χτενίστε με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ μέχρι τις άκρες. Εφαρμόστε την Andreia Fake It Mascara ξανά και ξανά, πηγαίνοντας από το ένα μάτι στο άλλο, μέχρι να φτάσετε τον όγκο και το αποτέλεσμα που ψάχνετε.

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 2.09.0.0460
12,99€
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την πολιτική μας.