ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

Ακρυλικά

Andreia Extreme Primer 10.5mlΤο Andreia Extreme Primer είναι ειδικά σχεδιασμένο για δύσκολα νύχια. Το Andreia Extreme Primer αποτρέπει την ανύψωση και ενισχύει την προσκόλληση και την ανθεκτικότητα του βερνικιού, του gel και του ακρυλικού. Είναι ένα primer νυχιών που μπορείτε να ..
4,95€
Andreia Ακρυλική Πούδρα Clear 35grAndreia Ακρυλική Πούδρα υψηλής αντοχής και μακράς διάρκειας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Η Andreia Ακρυλική Πούδρα διατίθεται σε συσκευασία 20gr και 35gr.Andreia Ακρυλική Πούδρα – ΧρήσηΤοποθετήστε στο ειδικό πινέλο για φυσική ενίσχυση ή επιμήκ..
19,95€
Andreia Ακρυλική Πούδρα Cover Pink 35grAndreia Ακρυλική Πούδρα υψηλής αντοχής και μακράς διάρκειας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Η Andreia Ακρυλική Πούδρα διατίθεται σε συσκευασία 20gr και 35gr.Andreia Ακρυλική Πούδρα – ΧρήσηΤοποθετήστε στο ειδικό πινέλο για φυσική ενίσχυση ή ε..
19,95€
Andreia Ακρυλική Πούδρα Soft Pink 35grAndreia Ακρυλική Πούδρα υψηλής αντοχής και μακράς διάρκειας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Η Andreia Ακρυλική Πούδρα διατίθεται σε συσκευασία 20gr και 35gr.Andreia Ακρυλική Πούδρα – ΧρήσηΤοποθετήστε στο ειδικό πινέλο για φυσική ενίσχυση ή επ..
19,95€
Andreia Ακρυλική Πούδρα Soft White 35grAndreia Ακρυλική Πούδρα υψηλής αντοχής και μακράς διάρκειας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Η Andreia Ακρυλική Πούδρα διατίθεται σε συσκευασία 20gr και 35gr.Andreia Ακρυλική Πούδρα – ΧρήσηΤοποθετήστε στο ειδικό πινέλο για φυσική ενίσχυση ή ε..
19,95€
Andreia Ακρυλική Πούδρα White 20grAndreia Ακρυλική Πούδρα υψηλής αντοχής και μακράς διάρκειας. Εξασφαλίζει ομοιομορφία και σταθερότητα. Η Andreia Ακρυλική Πούδρα διατίθεται σε συσκευασία 20gr και 35gr.Andreia Ακρυλική Πούδρα – ΧρήσηΤοποθετήστε στο ειδικό πινέλο για φυσική ενίσχυση ή επιμήκ..
19,95€
Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry 250mlΤο Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry στεγνώνει γρήγορα και είναι ιδανικό για επαγγελματίες. Το Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry διατίθεται σε συσκευασία των 100 και 250ml.Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry – ΧρήσηEμποτίζουμε το πινέλο στο Andreia Α..
29,95€
Andreia Ακρυλικό Υγρό Slow Dry 250mlΤο Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry στεγνώνει πιο αργά και είναι ιδανικό για αρχάριους και σπουδαστές σχολών. Το Andreia Ακρυλικό Υγρό Slow Dry διατίθεται σε συσκευασία των 100 και 250ml.Andreia Ακρυλικό Υγρό Fast Dry – ΧρήσηEμποτίζουμε το π..
29,95€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την πολιτική μας.