ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

Gel

Andreia Extreme Primer 10.5mlΤο Andreia Extreme Primer είναι ειδικά σχεδιασμένο για δύσκολα νύχια. Το Andreia Extreme Primer αποτρέπει την ανύψωση και ενισχύει την προσκόλληση και την ανθεκτικότητα του βερνικιού, του gel και του ακρυλικού. Είναι ένα primer νυχιών που μπορείτε να ..
4,95€
Top Coat ANDREIA No Wipe 10,5mlTop coat της ANDREIA σχεδιασμένο για να σφραγίζει το gel και να δίνει επιπλέον λάμψη. Δεν αφήνει κατάλοιπα μετά τον πολυμερισμό και έτσι δεν χρειάζεται σκούπισμα με το cleanser (No wipe Off).Προδιαγραφές Top Coat ANDREIA No Wipe 10,5mlΣκληρό και λαμπερό φινίρισμα,Πολυμ..
10,95€
ANDREIA Gel Νυχιών Χτισίματος 3in1 Clear με πινέλο 14ml
Μη Διαθέσιμο
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος 3in1 Clear με πινέλο 14mlΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση, για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1 με πινέλο) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι λευπτόρευστα  gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση  με φόρμ..
13,95€
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος 3in1 Cover Nude με πινέλο 14mlΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση, για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1 με πινέλο) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι λευπτόρευστα  gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση  με..
13,95€
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος 3in1 Soft White με πινέλο 14mlΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση, για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1 με πινέλο) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι λευπτόρευστα  gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση  με..
13,95€
Andreia Gel Νυχιών Παχύρευστο 2in1 Clear 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση και για χτίσιμο (Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι αρκετά παχύρευστο ώστε να μην “τρέχει”. Είναι ιδανικό για επέκταση  για Γαλλικό Μανικιούρ με φόρμα άλλα όχι μόνο. Μπορ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Παχύρευστο Soft White 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση και για χτίσιμο (Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι αρκετά παχύρευστο ώστε να μην “τρέχει”. Είναι ιδανικό για επέκταση  για Γαλλικό Μανικιούρ με φόρμα άλλα όχι μόνο. Μπορ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Παχύρευστο για Γαλλικό 2in1 Cover Pink 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση και για χτίσιμο (Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι αρκετά παχύρευστο ώστε να μην “τρέχει”. Είναι ιδανικό για επέκταση  για Γαλλικό Μανικιούρ με φόρμα άλ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Παχύρευστο για Γαλλικό 2in1 White 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση και για χτίσιμο (Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι αρκετά παχύρευστο ώστε να μην “τρέχει”. Είναι ιδανικό για επέκταση  για Γαλλικό Μανικιούρ με φόρμα άλλα όχ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος Medium Viscosity 3in1 Clear 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι μετρίας ρευστότητας gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση με φόρμα άλλα όχ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος Medium Viscosity 3in1 Soft Pink 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι μετρίας ρευστότητας gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση με φόρμα άλλ..
17,95€
Andreia Gel Νυχιών Χτισίματος Medium Viscosity 3in1 Soft White 22grΧρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση για χτίσιμο και για top coat. (Gel νυχιών ANDREIA 3 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.Είναι μετρίας ρευστότητας gel με κρεμμώδη υφή. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση με φόρμα άλ..
17,95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την πολιτική μας.