ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

Σειρά Αδυνατίσματος

Μείγμα αποστραγγιστικών, ενεργοποιητικών και δερμοκαθαριστικών ελαίων.♦Περιέχει έλαια από λεβάντα, μαντζουράνα, θυμάρι και θρούμπι που προσφέρουν τις καλύτερες αντισηπτικές, τονωτικές και ενεργοποιητικές δράσεις.♦Απαραίτητα πριν από κάθε επαγγελματική θεραπεία για το σώμα.Διαλύστε το αιθέριο έλαιο d..
31,00€
♦Αυτός ο πηλός (άργιλος) ωριμάζει με την επαφή με το θερμικό νερό και τα εκχυλίσματα από Alca Fucus (φύκια) και κάνει μια δραστική διοχετευτική δράση ικανή να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό.♦Είναι ιδανικός για αντικυτταριτιδικές θεραπείες χάρη στη μηχανική του δράση, τη θερμική ενεργοποίηση και την απ..
45,60€
♦ Κρέμα επανασχεδιασμού κι επαναφοράς του σχήματος για το σώμα και το στήθος, με κολλαγόνο και ελαστίνη.♦ Υπερδραστική κρέμα που βοηθά στην απομάκρυνση των λιπωδών συγκεντρώσεων και των ερεθισμών που προκαλούνται από την επίμονη κυτταρίτιδα ή στην απότομη μεταβολή βάρους, καθώς βοηθά και στη μείωση ..
51,30€
♦Τα εκχυλίσματα από Alga Fucus (φύκια) έχουν μια έντονη αποστραγγιστική δράση που ενεργοποιεί το μεταβολισμό.♦Περιέχουν σημαντική ποσότητα μεταλλικών ιχνοστοιχείων και λιπαρών οξέων κι αντιοξειδών ουσιών.Έτσι, ωθούν στην σμίλευση του δέρματος και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας.♦Η κρέμα αυτή είν..
51,30€
♦Η κρέμα κυτταρίτιδας Didi Milano με καφεΐνη είναι εντατική κρέμα θεραπείας για την κυτταρίτιδα.♦Η καφεΐνη βοηθά στην απομάκρυνση της κατακράτησης των υγρών κι ενεργοποιεί το μεταβολισμό.♦Έτσι, διευκολύνει τη μείωση του τοπικού λίπους και την τοπική κατακράτηση υγρών.♦Το αποτέλεσμα γίνεται έντονα ορ..
51,30€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την πολιτική μας.