ΜΕΝΟΥ
Καλάθι αγορών

Αρωματικά Χώρου

Δοκιμάστε το αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης Be LovelyΤο αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης, έχει το υπέροχο και ιδιαίτερο άρωμα Be Lovely καραμέλα-πικραμύγδαλο, που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκά..
14,80€
Δοκιμάστε το αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης Just NaturalΤο αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης, έχει το υπέροχο και ιδιαίτερο άρωμα φρεσκάδας Just Natural που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και ..
14,80€
Δοκιμάστε το αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης Pure SerenityΤο αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης, έχει το υπέροχο και ιδιαίτερο άρωμα μανόλια Pure Serenity που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και ..
14,80€
Δοκιμάστε το αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης So VelvetΤο αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης, έχει το υπέροχο και ιδιαίτερο άρωμα πούδρα So Velvet που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευ..
14,80€
Δοκιμάστε το αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης Sweet BlossomΤο αρωματικό χώρου με Sticks διάχυσης, έχει το υπέροχο και ιδιαίτερο άρωμα βανίλια-πορτοκάλι Sweet Blossom που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά  το άρωμα από ..
14,80€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την πολιτική μας.