Τα ρούζ σε υγρή και κρεμώδη υφή δημιούργησαν φανατικές οπαδούς όταν εμφανίστηκαν, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας του μακιγιάζ που προσέφεραν. Η αλήθεια είναι ότι στη σωστή δοσολογία μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο ροδαλό και ξεκούραστο. Φέτος λοιπόν έχουν κάνει δυνατό come back κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς. 

Γνωρίζετε ότι τα υγρά ρουζ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις σκόνες και τείνουν να κάθονται τέλεια πάνω στο δέρμα και να αποδίδουν καλύτερα την απόχρωση τους; Είναι επίσης ιδανικά για γυναίκες που έχουν πιο ξηρό και πιο ώριμο δέρμα, καθώς τα υγραντικά που περιέχουν, παρέχουν ενυδατικό όφελος. Ακόμα και σε λιπαρά δέρματα μην το φοβηθείτε, καθώς αυτά τα προϊόντα βασίζονται στο νερό και γενικά έχουν καλύτερη διάρκεια από τις σκόνες (λιγότερο πιθανό να λιώσουν!) και αυτό γιατί, απορροφούνται από το δέρμα και αφήνουν μόνο την χρωστική τους ✨

Το καλύτερο με τα υγρά ρούζ είναι πως είναι multitaskers. Αυτό σημαίνει, πως δεν είναι υποχρεωτικό να εφαρμοστούν μόνο στα μάγουλα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και για σκιά ή κραγιόν για το υπέροχο εφέ του: “δεν φοράω κραγιόν αλλά τα χείλη μου έχουν χρώμα”  ακολουθώντας την απόλυτα φρέσκια, νεανική και λαμπερή τάση του μακιγιάζ για φέτος.  


Αν λοιπόν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα προσθέσετε στην συλλογή σας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.