Πριν από χρόνια, οι περισσότερες γυναίκες έβγαζαν τόσο πολύ τα φρύδια τους, που ουσιαστικά έμεναν δύο λεπτές γραμμές πάνω από τα μάτια τους. Ευτυχώς, η τάση αυτή έμεινε στο παρελθόν και πλέον τα καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια είναι αυτά που επιλέγουν όλες. Τελευταία μάλιστα, ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ κερδίζει σε δημοτικότητα, το οποίο είναι super fluffy, με τις τρίχες να έχουν ανοδική φορά.

Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις το look αυτό, θα χρειαστείς το σετ Pro Eyebrow Soap 15gr + Aqua Mist 50ml από Blery Cosmetics και ένα χτενάκι φρυδιών. Η τεχνική των soap brows θα κλειδώσει τις τρίχες στην επιθυμητή θέση, χωρίς να χρειάζεται να τις χτενίζεις ξανά και ξανά προς τα πάνω μέσα στην ημέρα.

Όσον αφορά την τεχνική, απαιτείται λίγος χρόνος και προσπάθεια για να βρείτε την κατάλληλη τεχνική που σας βολεύει. Ανακαινίστε καλά το Aqua Mist και ψεκάστε μία μόνο φορά το σαπούνι ή το βουρτσάκι σας. Αφήστε για ένα λεπτό. Δεν χρειάζεται να έχει πολύ υγρασία. Με το βουρτσάκι σας τρίψτε καλά το προϊόν μέχρι να δημιουργηθεί μια πηκτή πάστα. Περάστε το επάνω στα φρύδια σας πιέζοντας έντονα με την φορά που εσείς θέλετε και αφήστε το για ένα λεπτό να στεγνώσει. Φτιάξτε το στυλ που σας αρέσει και είστε έτοιμες!!!