Οι άντρες είστε λίγο περίεργοι με τα προϊόντα grooming. Θέλετε όλες τις ανέσεις που έχουν να σας προσφέρουν για να απογειώσετε το στυλ σας, αλλά από την άλλη δεν θέλετε να μπαίνετε στη διαδικασία να ψωνίζετε πολλά πράγματα για την περιποίησή σας. Και αυτό είναι ένα λάθος σκεπτικό. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να θέλεις να έχεις το ίδιο μαλλί σαν να φεύγεις καθημερινά από το κομμωτήριο, όταν δεν πασχίζεις έστω και λίγο για να το φτιάξεις. Σωστά; Σωστά!!!

Ας μείνουμε στο μαλλί. Τις περισσότερες φορές δεν θέλετε καν να ασχοληθείτε. Και επειδή βαριόσαστε και επειδή σας αρέσει το πιο ατημέλητο look. Εκείνο που δείχνετε σαν να σηκωθήκατε από το κρεβάτι. Ή αυτό που γίνεται στην τρίχα σας όταν έχετε βγει από την θάλασσα και έχουν στεγνώσει τα μαλλιά. Αυτό το άκρως αισθησιακό look, που η αλήθεια και εμείς οι γυναίκες το προτιμάμε πάνω σας... Και το look αυτό δεν είναι απαραίτητα καλοκαιρινό, το αγαπάμε όλο τον χρόνο! Άνδρες, γυναίκες... Μπορείς λοιπόν να το πετύχεις γρήγορα και εύκολα με το Imel Sea Salt Hair Spray .


Τι ακριβώς κάνει

Τα sea salt σπρέι δεν έχουν δημιουργηθεί για κυματιστά μαλλιά. Η δουλειά τους είναι να απορροφούν τα φυσικά έλαια που εκκρίνει το τριχωτό της κεφαλής και να δείχνουν το κεφάλι πιο «γεμάτο». Το γεγονός και μόνο ότι σαν προϊόν είναι πιο ελαφρύ, κάνει εύκολο το styling. Και δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ή λίγα μαλλιά. Η δουλειά που θα κάνει θα είναι το ίδιο αποδοτική και θα δώσει ένα πιο χαλαρό και ατημέλητο look. Κυρίως, θα κάνει καλύτερη δουλειά στα μαλλιά μεσαίου κοψίματος.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις

easalt


Δεν χρειάζεσαι πολύ προϊόν γιατί θα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ξερά. Οι μπαρμπέρηδες τείνουν να «βρέχουν» με αυτό τις παλάμες τους και να στιλάρουν τα μαλλιά με τα δάχτυλα, με τον ίδιο τρόπο που απλώνουν και τα hair tonics. Επίσης μπορείς να ολοκληρώσεις το styling με μία πολύ μικρή ποσότητα ελαφριάς πομάδας ή απλά να τα αφήσεις έτσι.

Πάρε ιδέες styling στο βίντεο που ακολουθεί